AutoCAD: Enter an integer between 1 and 60 - IMAGINiT Technologies Support Blog

« Color output is wrong when plotting from Revit Software | Main | How to list elevations on an EG or quick profile at specified distance? »

02/07/2011

Comments

Feed You can follow this conversation by subscribing to the comment feed for this post.

Danny DeMichele Entrepreneur

Its was really nice to know about This the need to be set in order for 3dconfig to work properly..

gatehouse academy review

Now i got to know that how to be able to use the 3dconfig command without getting the Integer box appearing...WELL,KEEP SHARING LIKE THIS...

Jeff Lotan


Typically 3DCONFIG runs fine. The program ships with some default values within the valid range. Sometimes, and I have no idea how it can happen, you get an invalid setting that brings up an error like above. Maybe a crash, a lisp routine or Arx gone haywire. I've seen it with grid spacing, snap spacing, and a few others. We just need to enter a valid value. The trick is finding what setting to fix.

Jeff Lotan

INTMC.COM

Its a quite helpful post...well good that i knew that the 1 to 60 error is the Adaptive Degradation. These need to be set in order for 3dconfig to work properly...

Roberts Cottages 20

I have AutoCAD 2010 64-bit installed on Windows 7 64-bit. The install appeared to go as expected, but every time that I enter 3dconfig or 3D Performance I get a AutoCAD Splash screen that prompts me with this instruction "Enter an integer between 1 and 60".

Watch Enthusiast

Well your post is really helpful...we will now definitely be able to use the 3dconfig command without getting the Integer box appearing....thanks

crowdSPRING

WELL,i didn't knew that The 1 to 60 error is the Adaptive Degradation.....THANKS FOR SHARING IT WITH US! and also for the solution given in this post which is very helpful!

Pepe Fanjul

WELL this post is really helpful... i came to knew how to be able to use the 3dconfig command without getting the Integer box appearing...thanks!

eBridge advertising

Really very well explained post..thanks for the solution above...now we will be able to use the 3dconfig command without getting the Integer box appearing...

The comments to this entry are closed.